אייל גולן נגד שי ודרור: ניהלתם נגדי מסע שטנה על רקע מוצאי - מדיה ושיווק - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן

אייל גולן נגד שי ודרור: ניהלתם נגדי מסע שטנה על רקע מוצאי

"עשיתם שימוש בביטויי גזענות ואפליה של גולן על רקע עדתי, כאדם ממוצא ספרדי, תוך שציינתם באותו הקשר ובמפורש את מוצאו של מרשי כחצי תימני וחצי מרוקאי, ביחס לזמרים ממוצא אשכנזי". כותב עורך דינו של גולן במכתב התראה לפני תביעה לרדיו ללא הפסקה

262תגובות

פרשת אייל גולן, שלב תביעות הדיבה: עורך דינו של אייל גולן שיגר הבוקר (ה') מכתב התראה לפני תביעה לרדיו ללא הפסקה ולמנכ"ל התחנה, אייל פאר. הוא טוען להוצאת דיבה, לשון הרע וביטויי גזענות בתוכנית הבוקר של שי ודרור.

"עשיתם שימוש בביטויי גזענות ואפליה של גולן על רקע עדתי, כאדם ממוצא ספרדי, תוך שציינתם באותו הקשר ובמפורש את מוצאו של מרשי כחצי תימני וחצי מרוקאי, ביחס לזמרים ממוצא אשכנזי כדוגמת חווה אלברשטיין או יהודית רביץ, תוך פגיעה בציבור הספרדי כולו ככלל ובמרשי בפרט, וככזה, אשר בשל מוצאו הספרדי אך זה אופייני שיואשם בהעלמות מס והכל כדי להדביק לו סטיגמה של עבריין ספרדי בפני המאזין הסביר", כותב עורך דינו של גולן, שי אליאס.

לכתבות נוספות באתר TheMarker:

חסמתם את רשימת החברים בפייסבוק? כולם יכולים לראות אותה

תשכחו מלשדרג את הסמארטפון כל שנה: המהפכה הדיגיטלית מאטה

אוליבייה פיטוסי

לפני כחודש הגישה רשות המסים לבית המשפט השלום בתל אביב כתב אישום נגד הזמר, חברת ליאם הפקות בבעלותו ומנהליה גולן שרעבי ואריק בני משה בגין העלמת הכנסות של כ-2.6 מיליון שקל וניכוי חשבוניות מס פיקטיביות. עורך דינו של גולן מתייחס לתוכנית הבוקר של שי ודרור ששודרה יום למחרת הגשת כתב האישום בה לטענתו אמר שי גולדשטיין: 'איך עושים כל כך הרבה כסף מייצור זבל. איך בן אדם יכול להרוויח כל כך הרבה כסף מלייצר זבל?'.

"ביקשתם להיכנס לקרביים של גולן, לפירוט ההכנסות הכספיות שלו, לפגוע בו, בשמו הטוב, בפרי עבודתו ובפעילותו האומנותית אותה כיניתם כייצור זבל", טוען עורך דינו של גולן.

בנוסף, הוא מתייחס לפרשת הקטינות וטוען כי "בחרתם במסגרת מסע ההכפשות וביזוי כלפי מרשי גם ללבות את הלהבות התקשורתיות וליטול חלק מהותי במחול התקשורתי השקרי ומסע השטנה שנוהל כלפי מרשי, תוך ניקוז דמו ותקיפה תקשורתית חסרת רסן ומעצורים שביקשה לתלות אותו בכיכר העיר". לדבריו, "גולן כלל אינו מכיר את המתלוננות ולא קיים יחסי מין עם מי מהן ומדובר בתלונות שווא".

עורך דינו של גולן דורש מרדיו ללא הפסקה לפרסם בתוך 24 שעות התנצלות ולהעביר לגולן הצעה לפיצוי כספי. לטענתו, גולן אומד את הנזקים שנגרמו לו בעשרות מיליוני שקלים.

מנכ"ל רדיו ללא הפסקה, אייל פאר, מסר בתגובה: "כשאני קורא את כתב התביעה המגוחך, געגועיי וצערי על לכתו של אריק איינשטיין גדלים שבעתיים".

עשו לנו לייק לקבלת מיטב הכתבות והעדכונים ישירות לפייסבוק שלכם



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#