רם כרמי, ארכיטקט הבימה, מגיב לטענות: "שיישקו לי בתחת" - נדל"ן - TheMarker
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

תיק מניות

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לרשימת הקריאה המלאה לחצו כאן

רם כרמי, ארכיטקט הבימה, מגיב לטענות: "שיישקו לי בתחת"

התראיין לחדשות 10; על גודל הבניין אמר: "הוא קיבל את הממדים שצריך; הוא לא התנפח כי רצה להיות נפוח"

תגובות

חודשים ספורים לפני הפתיחה של תאטרון הבימה המשופץ, התראיין אדריכל התוכנית מעוררת המחלוקת לחדשות ערוץ 10 בכדי להגן על יצירתו ולהשיב למבקרים, לדיירים ולקולגות. "מה שעשיתי זה דבר גדול ולא אכפת לי מה אומרים כולם, שיישקו לי בתחת", סיכם רם כרמי, האדריכל שחתום על אחד השיפוצים היקרים בהיסטוריית העיר תל אביב.

כרמי בן ה-80 מחה על הביקורות שהוטחו במפעל השיפוץ עוד לפני שהסתיימו העבודות, וסיפר מהו הרעיון שמאחורי הפרויקט: "קודם היתה חזית מחורבנת, היא לא היתה מתאימה להיות כרטיס הביקור של התאטרון". כשהוא מלווה במצלמות ועובר בין האולמות המשופצים, הוא מסביר: "אני מספר את סיפור הבניין, אבל כשאני איננו, הבניין צריך לספר את הסיפור לבד".

מעל 100 מיליון שקל הושקעו בפרויקט הענק, כ-500 מ"ר התווספו שבתוכם 3 חדרי חזרות חדשים ו-4 אולמות ששופצו לחלוטין. כרמי טוען כי הפרויט לא מגלומני: "הוא קיבל את הממדים שהוא צריך כדי לפעול בצורה יעילה. הוא לא התנפח כי הוא רצה להיות נפוח".

קוריוז נוסף מספק כרמי כשהוא מסביר את הקישוטים הנוצצים שמכסים את הבניין, שלטענתו הגיעו בעקבות תלונות התושבים על גודל המבנה: "מה שמפריע זה לא הגודל אלא זה שהוא אטום ואין בו חלונות. עשיתי שם נצנוצים".

"אני מספיק טוב שיבואו אלי בלי התחרות", מגיב כרמי לתלונות על כך שקיבל את תכנון הפרויקט ללא מכרז.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר TheMarker

סדר את התגובות

כתבות ראשיות באתר

כתבות שאולי פיספסתם

*#