היקף הצריכה של אמריקאים באינטרנט גדל ברבעון האחרון של 2011 ב-14% לעומת הרבעון המקביל בשנה הקודמת, כך דיווחה חברת המחקר קומסקור.
ההוצאות המקוונות בארה"ב רשמו ברבעון האחרון עלייה שנתית תשיעית ברציפות, והסתכמו ב-49.7 מיליארד דולר, לעומת 43.43 מיליארד דולר ברבעון האחרון של 2010. את הצריכה האינטרנטית ברבעון הרביעי, שהוא הרבעון של תקופת החגים הנוצרים, הובילה צריכה של תכנים דיגיטליים ומינויים לשירותים שונים, רכישות של שעונים ותכשיטים, מוצרי אלקטרוניקה, תוכנות מחשב וצעצועים .
ב-2011 כולה, עלו המכירות באינטרנט ב-13% לסכום שיא של 161.5 מיליארד דולר, לפי נתוני קומסקור. "תמחור ונוחות ממשיכים להיות המניעים העיקריים למסחר באינטרנט, ואם התנאים לא ישתנו, אנחנו יכולים לצפות למעבר חד יותר לצרכנות באינטרנט ב-2012", אמר יו"ר קומסקור, ז'אן פולגוני.




