ספקית פתרונות התוכנה לאינטגרצית מידע
נתוני המסחר
המלצות אנליסטים
הרשמה לנתונים בזמן אמת
חדשות חברה
הוסף לתיק אישי
לגרף ניתוח טכני
אטיוניטי
פירסמה היום את תוצאותיה הכספיות לרבעון הראשון של 2012, מהן עולה כי ההכנסות צמחו ב-106% והסתכמו ב-6.1 מיליון דולר, בהשוואה ל-3 מיליון דולר ברבעון המקביל אשתקד.
ההכנסות ברבעון כוללות הכנסות מרישיונות, שצמחו ב-125% ל-3.6 מיליון דולר. ברבעון הראשון עמדו ההכנסות ממוצרי רפליווב על 2.1 מיליון דולר. סך כל הכנסות רפליווב מרשיונות עמד על 900 אלף דולר.
אטיוניטי רכשה את רפליווב הישראלית בספטמבר האחרון תמורת 7.8 מיליון דולר. לפי אטיוניטי, הכנסותיה השנתיות של רפליווב הסתכמו ב-2010 ב-8 מיליון דולר. במסגרת הרכישה ציין בזמנו מנכ"ל אטיוניטי שמעון אלון כי הרכישה תאפשר לחברה להכפיל את הכנסותיה עד סוף 2012.
הרווח התפעולי (Non-GAAP) ברבעון הראשון של השנה הסתכם ב-831 אלף דולר, בהשוואה לרווח תפעולי (Non-GAAP) של 513 אלף דולר ברבעון המקביל אשתקד.
הרווח התפעולי (Non-GAAP) ברבעון הראשון הינו בנטרול הוצאות שלא במזומן בגין הפחתת עלויות פיתוח תוכנה בסך כולל של 220 אלף דולר, בהשוואה ל-173 אלף דולר ברבעון המקביל אשתקד, וכן בנטרול הפחתות והוצאות המיוחסות לרכישת רפליווב בסך של 268 אלף דולר.
הרווח הנקי (Non-GAAP) ברבעון הראשון הסתכם ב-504 אלף דולר, בהשוואה לרווח נקי (Non-GAAP) של 408 אלף דולר ברבעון המקביל אשתקד. רווח זה הינו בנטרול הוצאות בסך כולל של 629 אלף דולר - אשר היו מעבירות את החברה להפסד נקי. הנטרול כולל הוצאות והפחתות המיוחסות לרכישת רפליווב, הוצאות מימון הנובעות משערוך התחייבויות פיננסיות ומהמרה חלקית של האג"ח להמרה.
בהתייחס לתוצאות, אמר שמעון אלון, יו"ר ומנכ"ל אטיוניטי: "אנו שבעי רצון לדווח כי פתרונות אינטגרציית המידע, הן לשכפול נתונים מובנים והן לשכפול נתונים לא מובנים, ממשיכים לצבור תאוצה בשוק, ובכך הופכים את רבעון זה לרבעון השישי ברציפות של צמיחה בהכנסות. המנוע העיקרי לצמיחה בהכנסות היה זרוע המכירות הישירות שלנו, אשר הראתה ביצועים טובים בכל אזורי הפעילות וקווי המוצר, כמו גם שותפויות ה-OEM שלנו עם יבמ ומיקרוסופט.
בשיחה שנערכה עם חברת אטיוניטי נמסר כי החברה שוקלת לחזור ולהיסחר ברשימה הראשית בנאסד"ק, שבה נסחרה בעבר או ב-Amex. אלון העיד כי ישנם כבר מגעים, והוא מעריך כי המהלך יקרום עור וגידים במהלך החודשים הקרובים. אטיוניטי כבר עומדת בקריטריונים של שווי שוק ורמת הסחירות, אך בחברה ייאלצו לבצע פיצול ((Reverse split בכדי להעלות את מחיר המניה, שכרגע עומד על 0.94 דולר, לאזור 3-4 דולר.





