חברת לאומי פרטנרס, זרוע ההשקעות הריאליות של בנק
נתוני המסחר
המלצות אנליסטים
הרשמה לנתונים בזמן אמת
חדשות חברה
הוסף לתיק אישי
לגרף ניתוח טכני
לאומי
, מנהלת מגעים עם משקיעים ומוסדיים כדי למכור חלק מאחזקתה בחברת סופר פארם שבשליטת ליאון קופלר.
לאומי פרטנרס נכנסה להשקעה הפרטית בסופר פארם בשנת 2007, כשרכשה במסגרת הקצאה פרטית כ-18% מהון המניות של סופר פארם תמורת כ-180 מיליון שקל, לפי שווי של כמיליארד שקל.
נכון להיום, השקעה זו רשומה בספרי לאומי פרטנרס בכ-201 מיליון שקל, המשקף לסופר פארם שווי של כ-1.1 מיליארד שקל. שווי זה לוקח בחשבון את חלקה של לאומי פרטנרס ברווחים ובדיווידנים שחולקו על ידי סופר פארם במהלך השנים האחרונות.
לפי הערכות, לאומי פרטנרס, המנוהלת על ידי ירון בלוך, תמכור נתח של סביב 5% לפי שווי של כ-1.5 מיליארד שקל - קרי תמורת כ-75-80 מיליון שקל - ותרשום רווח הון של כמה עשרות מיליוני שקלים.
אם העסקה תצא לפועל, לאומי פרטנרס עדיין תשאר עם אחזקה מהותית בסופר פארם, המנוהלת על ידי ליאור רייטבלט, אך הקטנת אחזקתה תאפשר לסופר פארם להימנע מעריכת דו"חות כספיים לפי התקינה החשבונאית הבילנאמית IFRS.
מלאומי פרטנרס נמסר: "אם וכאשר יהיה מה להודיע, נעשה זאת כמקובל"
לאומי פרטנרס מנהלת את תיק ההשקעות הריאליות של הבנק הלאומי, בהיקף של יותר מ-6 מיליארד שקל. בין ההשקעות הבולטות: ה
נתוני המסחר
המלצות אנליסטים
הרשמה לנתונים בזמן אמת
חדשות חברה
הוסף לתיק אישי
לגרף ניתוח טכני
חברה לישראל
, מגדל,
נתוני המסחר
המלצות אנליסטים
הרשמה לנתונים בזמן אמת
חדשות חברה
הוסף לתיק אישי
לגרף ניתוח טכני
פרטנר
, אלקטרה מוצרי צריכה, כביש 6 ועוד.





