התשובה של HOT למבצעים של בזק: חבילות אינטרנט וטלפון ב-79 שקל לחודש

הנפגעות: סמייל ונטוויז'ן - תלויות בבזק וב-HOT ולא יכולות להציע מוצר מתחרה כיוון שאין להן תשתית אינטרנט

חברת HOT מצטרפת לבזק, שהשיקה לפני חודש חבילות הכוללות טלפון ותשתית אינטרנט במחיר שמתחיל ב- 89 שקל, ומשיקה גם היא חבילות טלפון ואינטרנט דומות, כמו חבילה בעלות 79 שקל. חברות הטלפוניה מבוססת האינטרנט, סמייל ונטוויז'ן, נפגעות מהחבילות של HOT ובזק, מאחר שאינן יכולות להציע מוצר מתחרה כיוון שאין להן תשתית אינטרנט לבית הלקוח, ובזק ו-HOT אינן מוכרות להן קווים במחירים שיאפשרו להן ליצור חבילות מתחרות.

לפני חודש השיקה בזק חבילות חדשות שכוללות טלפון ואינטרנט במחיר שמתחיל ב- 89 שקל. מאז השקת החבילות, השוק סוער סביבן וחברות מתחרות בטלפוניה, 012 סמייל ו- 013 נטוויז'ן טוענות למחירים טורפניים ופגיעה בתחרות. כעת, מצטרפת גם HOT למרוץ ולפני כשבוע השיקה חבילות אטרקטיביות חדשות.

HOT השיקה שורה של מוצרי "דאבל", שכוללים תשתית אינטרנט (לא כולל ספק) וקו טלפון עם דקות חינם. למשל, במחיר של 79 שקל לחודש לקוח יכול לקבל חיבור אינטרנט במהירות 2.5 מגה-ביט לשנייה וכן קו טלפון שכולל 300 דקות שיחה לכל יעד, כולל סלולר. במחיר של 99 שקל לחודש לקוח יכול לקבל חיבור אינטרנט במהירות 12 מגה-ביט לשנייה וכן קו טלפון שכולל 300 דקות שיחה לכל יעד, כולל סלולר.

למעשה, לחלק מבעלי תשתית אינטרנט של HOT קו הטלפון ודקות השיחה ניתנים בחינם: מחיר חיבור אינטרנט של 12 מגה הוא ממילא 99 שקל. ל-HOT יש כעת על המדף עוד חבילות "דאבל" אחרות עם בנק דקות שיחה יותר גדול. כל החבילות בהתחייבות ל-12 חודשים.

הרצל עוזר, מנכ"ל HOT
הרצל עוזר, מנכ"ל HOT
צילום: אמיל סלמן

חברות הטלפוניה מבוססת האינטרנט, סמייל ונטוויז'ן, נפגעות מאוד באחרונה מהחבילות של HOT ובזק. החברות הקטנות אינן יכולות להציע מוצר מתחרה כיוון שאין להן תשתית אינטרנט לבית הלקוח, ובזק ו-HOT אינן מוכרות להן קווים במחירים שיאפשרו להן ליצור חבילות מתחרות. כתוצאה מכך, גיוס לקוחות הטלפוניה בנטוויז'ן וסמייל נמוך מאוד, ומול זאת הנטישה בבזק קטנה משמעותית. המצב הביא את החברות להתלונן בנושא בפני משרד התקשורת שאמור לקבל החלטה בנושא בקרוב.
 

הוספת תגובה
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

שלח להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

שלח סגור להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
הצג את כל התגובות פתוחות
09
חזי
  • 15:09
  • 26.06.11

ברגע שקיבלו את כרטיס האשראי שלכם הלך עליכם.לכן אפילו שווה להם לשלם לכם בתמורה. העיקר לקשור אותכם למחלבה שלהם.זה כרטיס בכיוון אחד שלהשתחרר ממנו יעלה לכם אלפי שקלים. זאת מלכודת.שומר נפשו ירחק מהוט.

07
עמית
  • 16:46
  • 24.06.11

גם שהוט מורידים מחיר ונותנים דאבל משולב אטרקטיבי יש את חארות שיגידו זה רמאות ולא כדאי ! צאו מהסרט שלכם מוקד מכירות עונה במיידי והמבצעים נכונים .

06
הייתי שם
  • 10:43
  • 24.06.11

מי שיודע מה זה שיטת מצליח מבין איך הוט ונטוויזן פועלות - יבטיחו לך הרים וגבעות ובסוף בשיטת מצליח פשוט יקחו כפול כסף ולא יעמדו בהתחייבות ואתה כבול אליהם. לא מאמינים לי ? גשו לפייסבוק ותבינו כמה קבוצות נגד חברות כאלו קמו וכמה חברים יש בהם... בזק למרות שהיא מונופול לפחות לא מתנהגת ככה.

03
מצלן
  • 14:41
  • 23.06.11

בהוט כל כך קשה להסיג אותם בטלפון שמוריד כל חשק ורצון להתחבר אלהם ואפילו נחצי מחיר וכשאתה כבר מצליח להגיע מתחילים להתעלל בך כאילו אתה חייב להם ולא הם אלה שצריכים לתת לך שירות

02
ד
  • 13:33
  • 23.06.11

אל תתהברו לHOT!!!!! הם ממציאים קנסים, וכול והשירות יותר גרוע מעל הפנים! מעדיף לשלם פי 2 המחיר ולא להתעסק עם HOT

הפופולריות בהיי-טק
תגיות נבחרות
הצעות מיוחדות