מתקפת ההאקרים ממשיכה - אתרי "כלכליסט" ו-ynet שובשו למשך שעה

אתר ynet הציג את דף הבית של אתמול - 6.2.2012 ■ צוות האתר: "מדובר במתקפה מתוחכמת מקודמותיה" ■ לפני מספר שבועות הותקפו בורסת אחד העם בתל אביב, אתר אל על ובנק הפועלים, דיסקונט, והבינאלומי

עמוד הבית של ynet מאתמול - היום, 7.2

שבועיים לאחר מתקפת ההאקרים האחרונה, הופלו היום אתר ynet ו"כלכליסט". גולשים שנכנסו לאתר "כלכליסט" בסביבות בין השעות 15:30 ל-16:30 ראו כתבות מאתמול (ב') בלילה. אתר ynet הציג את דף הבית של אתמול - 6.2.2012.

מצוות ynet נמסר בתגובה: "בפעם השנייה בתוך שבועיים מותקף אתר ynet בידי האקרים סעודיים. מדובר במתקפה מתוחכמת מקודמותיה. צוות האתר עמל על מנת לנטרל את המתקפה ולאפשר לגולשי האתר לשוב ולגלוש בחופשיות".

לפני מספר שבועות, התרחשה מתקפת האקרים באותו יום על אתרי הבורסה בתל אביב, אל על, בנק הפועלים, דיסקונט, והבינלאומי. בנוסף הותקפו גם אתרי חברת האוטובוסים דן, פסטיבל ישראל, הסינמטק ושני בתי חולים. כמו כן, הושבתו כל אתרי קבוצת "הארץ", בהם TheMarker, עכבר העיר, TheMarker Cafe ואתר "הארץ" על ידי האקרים, ופעילותם הושבתה למשך למעלה משעה. משתמש המזדהה כאנונימוס פלסטין הכריז בטוויטר: "Haaretz.co.il הופל".

אנונימוס פלסטין פירסם לאחר מכן הודעת התנצלות. "אנחנו מצטערים, לא ידענו ש"הארץ" הוא עיתון טוב, מתנצלים על כך - תהיו בטוחים שאף אחד לא יפגע בכם שוב", צייץ המשתמש בטוויטר.

מאוחר יותר הודיע בטוויטר על הפלת אתר העיתון ישראל היום באנגלית (israelhayom.com), והאתר אכן לא היה זמין לגישה. לאחר מכן הוסיף כי הם מפסיקים את המתקפה. "מקווה שקיבלתם את המסר. עכשיו נפסיק את המלחמה. זה רק נועד להראות לכם שאנחנו יכולים להפיל את כל הרשת שלכם", כתב. "בכל עת, אנחנו יכולים להפיל את כל אתרי הממשלה, האתרים המפורסמים אפילו google.co.il", כתב.

צילום: דרימסטיים
הוספת תגובה
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

שלח להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

שלח סגור להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
הצג את כל התגובות פתוחות
04
שמשון
  • 17:19
  • 07.02.12

גם בועת הפייסבוק עומדת להתפוצץ. ותחשבו על זה.
שלא תגידו שלא ידעתם. הנה אמרתי.....

02
תגובה
  • 16:26
  • 07.02.12

אין כמו עיתון הארץ בעניין הזה.

הפופולריות בהיי-טק
תגיות נבחרות
הצעות מיוחדות