יבמ רוכשת את וורקלייט הישראלית ב-80-100 מיליון דולר

בסטארט-אפ של שחר קמיניץ הושקעו 21 מיליון דולר; הטכנולוגיה של וורקלייט מאפשרת לבנות, לנהל ולאבטח אפליקציות ניידות במגוון סביבות הפעלה

close NY IBM נתוני המסחר המלצות אנליסטים הרשמה לנתונים בזמן אמת חדשות חברה הוסף לתיק אישי   נתונים גרפים עבור NY IBM לגרף ניתוח טכני יבמ מבצעת עוד רכישה של חברת סטארט-אפ בישראל. ענקית המיחשוב הודיעה היום כי רכשה את חברת הסטארט-אפ הישראלית וורקלייט ( Worklight), המפתחת כלי תוכנה ליישומים למכשירי סמארטפון וטאבלטים. הטכנולוגיה של וורקלייט מאפשרת לבנות, לנהל ולאבטח אפליקציות ניידות - במגוון סביבות הפעלה - בתהליך חד-פעמי, ללא צורך בכתיבה מחדש לכל פלטפורמה בנפרד.

צילום: קידר ניר

וורקלייט היא חברה פרטית, שהוקמה בשנת 2006 על ידי שחר קמיניץ ומרכז הפיתוח שלה נמצא בשפיים.

הפרטים הכספיים של העסקה לא פורסמו. עם השלמת הרכישה, ברבעון הראשון של השנה, תשולב פעילות וורקלייט במסגרת מעבדת התוכנה של יבמ בישראל בראשות  ד"ר דני ילין. ההערכה בשוק היא שהיקף העסקה נע בין 80 ל-100 מיליון דולר, כשבחברה הושקעו 21 מיליון דולר.
 

הוספת תגובה
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

שלח להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

שלח סגור להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
הצג את כל התגובות פתוחות
03
אייל
  • 17:02
  • 31.01.12

הפופולריות בהיי-טק
תגיות נבחרות
הצעות מיוחדות