רוכבים על המחאה: אופל אירגנה הפגנות תחת הכותרת "כוח לעם"

לאחרונה נראו בכמה צמתים מפגינים הנושאים שלטים שבהם נכתב סיסמאות כמו "הכוח לעם" ו"העם רוצה שינוי" ■ כעת מתברר שההפגנות אורגנו בידי קבוצת שלמה, יבואנית אופל.

המפרסמים מנצלים שוב את המחאה הציבורית. באחרונה נראו בכמה צמתים מפגינים הנושאים שלטים שבהם נכתב סיסמאות כמו "הכוח לעם" ו"העם רוצה שינוי". כעת מתברר שההפגנות אורגנו בידי קבוצת שלמה, יבואנית אופל.

כשההפגנות פסקו, עלו פרסומות בטלוויזיה ופעילות אינטרנטית בעלות מוערכת של 5 מיליון שקל. הקמפיין מקדם את גרסת הטורבו של אופל אסטרה, שמחירה הוזל ב-9,000 שקל, ל-124 אלף שקל.

אופל היתה מהמותגים היחידים שהורידו מחירים השנה, בניסיון לסייע בחדירת המותג לישראל. מאופל ישראל נמסר: "מטרת הקמפיין היתה לחבר את ההחלטה להוריד במחיר להשקפת החברה, המאמינה כי יש להאזין לציבור ולתת מענה לדרישה לכלי רכב מאיכות גבוהה במחיר סביר".

הוספת תגובה
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

שלח להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת

הקלד את הנושא

הקלד את התגובה

שלח סגור להוספת תגובה בלתי מזוהה לחץ כאן להוספת תגובה מזוהה לחץ כאן
תודה על פנייתך, היא תיבדק על ידי המערכת
הצג את כל התגובות פתוחות
  •  
    toto
    • 17:25
    • 06.02.12

    השועלים האלה הורידו מחיר אחרי שאלפי לקוחות שלמו מחיר ישן
    מומלץ לחכות לעוד ירידה. נראה שהיבואן מנשא להתנקם בצמפיון מוטורס(סקודה)עלהגב של לקוחות (הורדות האלה פוגעות ביקר הלקוחות ששילמו מחירים ישנים).

הפופולריות ברכב ותחבורה
תגיות נבחרות
הצעות מיוחדות