טולמנס
איפה: דרך בר יהודה 44, נשר; מושב בית יהושע
המראה של חנות האאוטלט של טולמנס בנשר מפתיע. מי שרגיל לפשפוש בין ערמות של רהיטים בתאורה מעט קודרת, יזכה פה לחוויה אחרת. במבט ראשון אין כמעט הבדל בין חנות רגילה של המותג לבין חנות האאוטלט, וסידור הרהיטים המרווח הופך את הביקור למזמין במיוחד.
הסיבה למראה המזמין והמושקע היא כנראה כפולה. מצד אחד אפילו בחנות מוזלת של טולמנס לא תמצאו שלושה כיסאות ב-100 שקל - המחירים אמנם זולים ביחס לרשת, ואולם עדיין לא נמוכים במיוחד. ניתן לומר שאם משלמים על כמה מדפים כמעט 1,000 שקל, לפחות שהחוויה תהיה נעימה. המראה המזמין הוא גם בגלל שמדובר בחנות היחידה של הרשת בצפון, ונמכרים בה גם פריטים במחיר מלא.
ההיצע רחב יחסית וכולל מבחר רהיטים כמו כיסאות, שולחנות קפה, שולחנות אוכל, כלי אוכל ואירוח ואפילו תמונות מודפסות על קנבס. כאמור, לא מדובר במחירים נמוכים במיוחד, ואולם למי שחובב מותגי עיצוב, מספק המקום גם כמה מציאות, כמו הקומקום האייקוני של חברת אלסי, שעיצב האדריכל מייקל גרייבס, ונמכר ב-20% הנחה, כמו כל המוצרים של המותג.
מי שיחפש היטב ימצא גם מוצרים במחירים בסגנון איקאה, כמו סט של שש כוסות צבעוניות ב-60 שקל.
הכי כדאי: כיסא בסגנון שנות ה-60 מפוליקרבונט לבן עם כרית ריפוד צבעונית. כנראה הכי קרוב שרובנו נגיע לסט של מד מן
מחיר באאוטלט: 808 שקל. מחיר מקורי: 1,045 שקל
Inferno - ספרייה מרובעת עם מדפים אלכסוניים
מחיר באאוטלט: 4,470 שקל. מחיר מקורי: 5,816 שקל